טמפרטורת הגשה

יינות אדומים בעלי גוף מלא עד בינוני – בין 18-20 מעלות צלזיוס.

 

יינות אדומים בעלי גוף קל – בין 12-16 מעלות צלזיוס.

 

יינות רוזה – בין 6 ל- 8 מעלות צלזיוס.

 

יינות לבנים – בין6 ל 8 מעלות צלזיוס.

 

יינות לבנים שעברו ישון בחביות ובבקבוק – 10-12 מעלות צלזיוס.

 

יינות מבעבעים – בין 4-6 מעלות צלזיוס.

 

יינות מתוקים – בין 5 ל- 7 מעלות צלזיוס.

 

בכל מקרה אין דבר כזה קר מדי! מקסימום זה מתחמם מהר מאוד בכוס. תמיד שמפניירה מחכה לבקבוק שמגיע לשולחן ולא להפך. שמפניירה מלאה כמו שצריך עם מים וקרח.